Toernooi verhuur

Toernooien organiseren bij Tennishal Veldwijk

tijdens winterseizoen 10 sept 2022 t/m 08 april 2023

Naast de vaste baanverhuur stelt Tennishal Veldwijk ook haar banen beschikbaar voor het houden van een door u zelf georganiseerd tennistoernooi. Veel verenigingen en organisaties uit de buurt maken bijvoorbeeld gebruik van onze tennisbanen om hier een toernooi te houden. Er zijn altijd verschillende mogelijkheden voor het houden van een tennistoernooi tijdens ons winterseizoen! Voor een toernooi worden altijd 3 banen voor minimaal 4 uren gehuurd, op zaterdagmiddag in het tijdslot 13-17 uur, 18-23 uur of zondag tussen 12-19 uur.

Mogelijkheden toernooi reserveringen

Voor informatie over de speciale tarieven en regelingen bij het organiseren van een toernooi kijkt u op de tarieven toernooi reservering en de toernooibezetting voor het overzicht van vrije toernooi-data. Ook voor vereniging-jeugdtoernooien hebben we een speciaal gunstig thttps://www.tennishalveldwijk.nl/wp-content/uploads/toernooibezetting.pdfarief. De gebruikersvoorwaarden zijn ook van toepassing bij toernooien.
Voor informatie of het reserveren van onze tennisbanen voor een toernooi kunt u contact opnemen via 
074-242 50 70 of per mail :  verhuur@tennishalveldwijk.nl

Catering

Bij uw toernooi kunnen wij ook de catering tot in de puntjes voor u verzorgen, dit bestaat bijvoorbeeld uit een buffet of iets anders dat gewenst is.
Bekijk onze horeca pagina voor meer informatie en/of neem contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.