Vaste seizoensverhuur

Vaste seizoensverhuur

De drie binnenbanen van Tennishal Veldwijk kunnen in het winterseizoen zowel verhuurd worden aan particulieren als verenigingen. De vaste seizoensverhuur is de verhuur per baan-uur voor het hele winter hal-seizoen. Voor informatie of inlichtingen kunt u contact opnemen met:
Dick Veluwenkamp
074-243 18 84 (prive)
06- 282 002 90
verhuur@tennishalveldwijk.nl

Seizoensverhuur aan particulieren

Wilt u als particulier een vaste baan huren, dan zijn er verschillende mogelijkheden.
Kijkt u voor meer informatie in winterverhuur-tarieven en baanbezetting vaste seizoensverhuur, de geldende voorwaarden.Wanneer u zich wilt inschrijven voor de seizoensverhuur vult u het inschrijfformulier winterseizoenverhuur in. Neem voor meer informatie gerust contact op via Dick Veluwenkamp, zie contact informatie hiernaast.

Seizoensverhuur aan verenigingen

Ook de besturen van verenigingen bieden wij mogelijkheden om een tennisbaan te huren. Bij het huren van onze tennisbanen door verenigingen hebben wij speciale tarieven, zoals blokkortingen en een lucratief jeugdtraining tarief. Deze tarieven en voorwaarden kunt u onder andere vinden in winterverhuur-tarieven en baanbezetting. Verenigingen kunnen zich inschrijven voor seizoensverhuur via inschrijfformulier winterseizoenverhuur.

Voor nadere info kunt u contact opnemen met Dick Veluwenkamp, zie contactgegevens hiernaast.

Ons winterseizoen 2022/2023 loopt van 12 september 2022 tot en met 07 april 2023